Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Vanvidd, skive er ute!

av yngve

Vanvidd Album 21

Albumet er ute, støtt opp!

Hiv deg over på Bandcamp og kjøp deg en cd, og/eller pre-bestill en lp :)

***

Nyhet fra. 07.05.21.

Bandet slipper ny låt, nå er det like før albumslipp!

I dag er det låten Storm som luftes, som inkluderer gjester i form av Trollfest. Nå er dette siste smakebit som kommer før albumslippet 21. mai.

Vanvidd 21

***

Nyhet fra 22.04.21:

Vanvidd 21

Fra bandets kommende album, her er 'Blodsjord'.

Arendalsbandet kommer med nytt album 21  mai, singelen du hører og ser her er første av to planlagte før slippet. Andre smakebit dukker opp 7. mai. 

Om sangen: "Blodsjord er i hovedsak en låt som handler om det å være fastlenket som menneske. Teksten fokuserer på en trell som kjemper for å befri seg fra sin tyranniske herre, som i denne videoen er avbildet som en forvrengt og hudløs trehodet bukk. Låten handler om å bryte lenkene som binder en, det være seg personlige forventninger og forbud, eller den allestedsnærværende frustrasjonen av å leve i et ansiktsløst samfunn ledet av despoter som søker å skille mennesket fra sin sanne vilje, samt iboende, ville og frie natur. Kast ljåen og ta til våpen! Et lånt liv er dødsdømt fra dåpen."

"The Vanvidd sound spans everything from cold, grim, and boggy riffage to progressive and orchestral cinematic musical landscapes."

Vanvidd@Facebook

Vanvidd Singel 1 21