Karmøygeddon 24

Vederkast, album ute

av yngve

Da er skiva ute, det har den vært en ukes tid. 

***

Nyhet fra 19.101.8:

Andre smakebit fra bandets kommende skive er online.

Rob Mules Records slipper albumet '' 16. november, her er låten Reflections Linger:

"Reflections Linger utforsker relasjoner mellom mennesker i en utfordrende situasjon, og selv om ordet ballade ikke er direkte beskrivende, så er lydbildet stort, melodiøst og emosjonelt. Låta er i likhet med resten av albumet spilt inn live på Bleik Samfunnshus på Andøya, omgitt av majestetiske fjell og det mektige storhavet. Dette var med på å gjøre innspillingsprosessen helt spesiell, og preger definitivt stemningen i musikken. Medlemmer av det lokale korpset bidrar også med blåsere på denne låta."

Vederkast 18

***

Nyhet fra 10.08.18:

Tromsøbandet slipper låt neste fredag, og skive i november.

Det er Rob Mules Records som tipser om dette. Og jeg har dessverre ikke mulighet til å lufte låten før release, eller legge den klar, sjekk innom eller håp at jeg husker å oppdatere artikkelen ;).

"Vederkast slipper låten Yearning 17. august, i november kommer albumet And In The Abyss They Sleep."

"Som alltid inspirert av det utilgivelige, hensynsløse landskapet i Nord-Norge, har bandet laget enda et kompromissløst metalalbum. Yearning er første smakebit fra dette lydlandskapet."

Vederkast@Facebook

Vi leser at Vederkast valgte å spille inn skiva i et samfunnshus, og  da ikke i storbyen, nei, her snakker vi om vårt værharde nord:

 "...i den lille, vindutsatte landsbyen Bleik i Nord-Norge, uten å bry seg om kravene et man forbinder med komplette lydstudio. Alle ufullkommenheter, som inntrenging av vind og bølger er bevisst tilstede i albumet, som en påminnelse om det tette samspillet mellom samfunnet og landskapet rundt.

Musikken er som alltid leken, melodisk og rå - og skaper egne overraskende soniske landskaper med uvanlige taktarter og tunge gitarriff."

Vederkast 18