Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Vega "Anarchy And Unity"

av yngve

Vega 21Selskap: Frontiers

Release: 17.09.21

Snill hardrock fra England.

Vega@www

Sist jeg var innom bandet, som jeg husker, var skiva Grit Your Teeth. Den fikk grei omtale, men var også ikke noe jeg fant veldig interessant. Sånn er det nå også, men det er kanskje litt mer krutt her? De har et par uptempo-rocker som frisker opp, men oppskriften generelt på albumet er så lite nytenkende at de får trekk bare fordi :). De bruker virkemidler, biter, elementer, vi har hørt hundrevis av ganger før, men det utføres bra. 

Hardrock med melodi og driv, og en ørliten partyfaktor. I seg selv en beskrivelse jeg personlig ikke hadde falt for, men når albumet havnet i spilleren, lå det der og gjorde ingen skade. Det som derimot skiva fungerer bra som, er som medisin for meg etter å ha brukt tid med et mørkt post-svart band :). De liver godt opp, Vega.

Noen høydepunkter, noen ikke, et par låter som fungerte som variasjon, og noe som var litt roligere. Men det spruter nok til at jeg anbefaler til dere som liker melodiøs hardrock. Og folka spiller bra, det skorter ikke på instrumentering eller bra lyd.

6/10

Tracklist:

 1. Beautiful Lie
 2. Sooner Or Later
 3. End Of The Fade
 4. Ain’t Who I Am Welcome
 5. To Wherever
 6. Bring The Riot
 7. Live For Me
 8. Kneel To You
 9. Glow
 10. C’mon
 11. Had Enough
 12. 2Die4