Karmøygeddon 24

Veislakt holder øye med deg...

av yngve

Ny singel fra bandet kommer i slutten av mai.

'Øynene' (singelrelease er 25. mai) er hentet fra det kommende albumet 'Sandnes Undergrunn Cirkus & Kabaret', som slippes av Rob Mules Records.

"Øynene er en progressiv, episk og tung hardrock-låt med mye melodiøse gitarer og fengende refreng. Den ligger i et sårbart lydlandskap hvor den forteller historien om barns ekstase av å se akrobatiske stunts høyt opp i lufta. Veislakt har tatt mye inspirasjon av melodiøse thrash-partier fra band som Metallica og Megadeth, mens bandet prøver å bevare både rock og punk i sjelen av låten. Her får du høre Veislakt i et helt nytt bilde hvor det blir mye flotte gitar-riff og spilleglede."

Veislakt 18

***

Nyhet fra 09.03.18:

Bandet er ut med en skikkelig klovnestrek.

***

Nyhet fra 06.02.18:

Veislakts nye singel er her.

Bandet er ute med singel, 'Klovnene', som er hentet fra et kommende album, konseptalbum, 'Sandnes Undergrunn Circus & Kabaret'. 

"Kort fortalt om Veislakt sin tredje fullengder; guttene for seg et fiktivt undergrunnssirkus i Sandnes hvor det ligger historier om gleder, tragedier, drap og voldelig slapstick humor."

"Låten Klovnene er en energisk pønkelåt kledd inn i et nytt lydbilde sammenlignet med tidligere utgivelser fra Veislakt. Låten handler om tre russiske brødre ved navn, Jurij, Peter og Vlad og deres fremførsel av blodig og voldelig slapstick humor foran publikum, hvor hele familier setter pris på innslaget med et stort engasjement."

Veislakt@Facebook

Smak under eller lytt på hele på Soundcloud .

Veislakt 18