Veislakten fortsetter...

av yngve

Bandet er ute med ny singel.

***

Nyhet fra 31.07.22:

Veislakt 22

5. august kommer bandet med ny singel.

Gje Meg E Øl er hentet fra bandets kommende skive, les mer i eldre nyhet under, som forventes i løpet av neste år. Låten som kommer til fredag er en "..samfunnskritisk partylåt, noe som er litt nytt for guttaboys i dette orkesteret."

"Bandet har nå fått inn degraderte samen Svein-Olav Kaurin på lead gitar og backingvokal. René har gått tilbake til rytmegitar og synger leadvokal som ellers i alle disse årene siden oppstarten i 2013."

***

Nyhet fra 15.02.22:

Veislakt 22

Veislakt sender russen rett i bladet til Lærtrynet.

Eller som bandet utdyper i presseskrivet, "...en norsk bondeversjon av Leatherface." Vi snakker selvsagt og heldigvis om en fiktiv greie, hvor singelen 'Med Ei Motorsag' og albumet med arbeidstittel 'Blodige Historier' ok vil få deg til å se en gang ekstra under sengen før du sovner. 

Singelen kommer 11. mars, albumet er forventet neste år.

Veislakt@Facebook

"Låten er en mer low key rockelåt, men fremdeles i Veislakt sitt lydbilder" forteller de, og penser inn på handlingen. "Låten handler om en buss med russ som tar en feilbedømt avkjørsel på vei til et russetreff. Der møter de en norsk bondeversjon av Leatherface som fyrer opp motorsagen og sager seg igjennom heile gjengen.

Så en kan si at dette er Veislakt sin russelåt dedikert til, ja veldig enkelt, russen."

Lineupen er endret til å inkludere  Svein-Olav Kaurin på leadgitar og backingvokal. "René har gått tilbake til rytmegitar og synger leadvokal som ellers i alle disse årene siden oppstarten i 2013." Kvartetten teller også rytmeseksjonen Tommy på trommer og Stian på bass.