C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

We The Faded, full krise!

av yngve

We The Faded 23

Bilde, fotograf: Ukjent

Bandet slipper singel i dag, 'Crisis Mode".

We The Faded@Facebook

Gitarist Patrick Karlsen kontakter Heavymetal.no på vegne av bandet, han og resten av We The Faded slipper altså singel i dag. Planen er å slippe fire låter på nytt gjennom bandets nye samarbeidspartner Distrobolt.

"We The Faded er et fengslende atmosfærisk metallband fra de fortryllende landskapene i Norge. Med en unik blanding av kvinnelige vokaler, lavt stemte gitarer og en vri av poppåvirkning, skaper musikken deres en fordypende lydopplevelse som overskrider sjangergrensene. Vi er begeistret for å dele vårt nyeste rerelease, singelen med tittelen Crisis Mode, som oppsummerer vår reise som band og vår utforskning av å la mennesker hjelpe deg før det blir helt uutholdelig. Det finnes individer som ikke er vant til å ha nærhet i livene sine, og når de til slutt møter noen verdige av å kalle sin beste venn, kan det være lettere å skjule følelsene dine av frykt for at andre ikke vil forstå."