Karmøygeddon 23 B

Witchfuck "Disgusting Rock' Roll"

av steinar selstø

A0022622532 16Selskap: Old Temple

Release: 21.10.17

Jeg antok på forhånd at denne ville bli en enten/eller-skive. Dessverre tok det ikke mange sekundene før skepsisen meldte seg, og etter å ha pløyd gjennom skiva en gang, var det åpenbart at dette er en solid skivebom av bandet og Old Temple

Flere runder hjalp ikke det spor. 

Gutta vil åpenbart ikke være enige da intensjonen overhodet ikke er å framstå briljerende durkdrevne. Ugly & drunk black metal punk, som de sier selv ... Graden av selvkritikk er mest sannsynlig ikke til stede i stor stil. La det være sagt med en gang: Jeg er ikke redd for band med denne typen gimmicker, tvert imot. Primitiv, riffbasert faenskap kan være noe av det beste i metalverden. Witchfuck er simpelthen ikke bra nok. 

En ting er at man ikke leverer historiens tighteste innspilling. En annen ting er den røffe lyden. Begge disse elementene kan jeg fint leve med, og lydkvaliteten er snarere en styrke da den er tilstrekkelig kledelig. Problemet her er en total mangel på fete riff og låter. Det skal nappe skikkelig i foten av denne typen band, men ikke en eneste gang er Witchfuck i nærheten av å framtvinge noe slikt. Coverlåta er i tillegg et lite mageplask. 

2/10 

Tracklist:

  1. Disgusting Rock'n'roll 
  2. Bad Deadly Bar 
  3. Unholy Cunt 
  4. Violence Now