Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Zerozonic, ny trommeslager

av yngve

Bandet har skiftet trommeslager. Det er gitarist Daniel som kontaktet Heavymetal.no og informerer.

"Regnestykket gikk simpelthen ikke opp for vår gode kompis Tor Atle fra Communic" sier Daniel. Tor Atle sender stikkene videre til "...Kevin Kile, som blir ny,  permanent trommis i Zerozonic. Kevin har allerede spilt med oss på Southern Discomfort for et par måneder siden, og vi går likeså i studio  denne måneden for å spille inn vår 5te fullengder.  It's gettin' groovy in here!"

Kevin Kile Zerozonic 20

***

Nyhet fra 25.07.20:

Siste smakebit før skiva kommer senere i år.

***

Nyhet fra 18.06.20:

Da er det klart for ny låt fra groovmetalbandet.

Her er linker til Spotify og Itunes .

***

Zerozonic 20

***

Nyhet fra 08.04.20:

Da er singelen her, sjekk ut:

Her er linker til Spotify og Itunes .

***

Nyhet fra 24.03.20:

Zerozonic 20 Foto Jon Tønnessen

Bilde, fotograf: Jon Tønnessen

Groovmetallerne fra Kristiansand melder inn nytt.

Gitarist Daniel understreker at bandet aldri har vært oppløst eller bekreftet avsluttet, "...men noen års pause ble det jo. Og i fjor bestemte jeg meg for å ta opp tråden igjen."

It's Getting Groovy In Here!

"En hardtslående, groovy og lokal trommeslager måtte ligge i bunn for at dette skulle skje, og veien var kort til jeg tok en prat med min gode kompis Tor Atle (Communic, x-Scariot), som ikke trengte noe betenkningstid. Vi har vel begge visst at vi kom til å spille sammen igjen en dag!

Arvid (Sublime Eyes) har jo vært på hele tiden og bare ventet på et comeback, så han er selvskreven vokalist. Og ikke minst mikser han det nye materialet.

Jeg hadde lyst til å gå tilbake til opprinnelsen av bandet og kjøre gitaren alene, noe Nicolay (Harm, Sobre Todo Nombre) tok meget sporty, og byttet ut gitaren med bass. Kudos!

Jeg ville også tilbake til basic; enkel og groovy feidas metal, så nå kommer det på løpende bånd" forteller Daniel, og legger til at "første singel slippes veldig snart."