Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Deception”

Deception, mørk, hard og symfonisk dødsmetal

av yngve.

Deception 20 Fotograf Oda Agnore SkattumDeception er ett av de virkelig bra dødsmetalbanda i Norge, de tilbyr teknisk, mørk og velspilt extremmetal som vokser for hver gjennomhøring. Jeg skrev blant annet dette i min anmeldelse av skiva: "For meg som elsker thrash og extremmetal fra eldre dager, og som ikke mister buksa av cookiemonster-vokal, er dette akkurat der grensen går." Det vil si at albumet favner bredt. Jeg tok en prat med gitarist og vokalist Sindre, som leverer bra og informative svar.

Deception, bedragersk metal

av yngve.

Deception 20 Fotograf Oda Agnore SkattumMørkere, mer symfonisk, like brutalt som sist; kvartetten er tilbake med sitt kanskje sterkeste album. Jeg måtte jo følge opp det jeg har gjort på gjengen, som begynner å bli en hel del, og jeg fikk med meg Sindre, som skriker og bærer seg. Samt hamrer løs på gitaren. Men frykt ikke, det er plenty av herlige soloer, melodier og kjærlighet sydd inn i det vestlandske mørket.

Deception, mørke og brutale

av yngve.

Deception 19Gjengen kom nylig med skive, som viste fram et band som har konsentrert inspirasjonskildene og fokuserer. Jeg var imponert, skiva var sydd sammen med feite ståltråder og dryppet blod. Deathmetal med en thrasha tvist er resultatet av det gjengen leverte på 'Epidemic', og har du ikke funnet formen med bandet, er det en finfin anledning til å rocke løs nå. Sindre snerrer og brøler på motsatt side av det virtuelle bordet.

Equinox + Deception (Sandnes, 11.05.19)

av yngve.

Equinox Tribute 110519 Oddleif Stensland (3)Oldschool meets newschool, Deception og Equinox representerer to kontraster i alder, men står pent dandert side om side på denne kvelden i Sandnes, på flotte Tribute. Været var bra, turen var lang, men alt i alt, når man kom krypende hjem over tre på morgenen i Kristiansands, var det ikke noe annet enn en følelse av at dette var verdt alle milene, og bilkroppen som veltet ut av garasjen vel hjemme :). Reisepartnere ble Oddleif fra Communic, som var så kul å ta på seg å knipse noen bilder, og min gamle bandkollega Bjørn Espen, som mange husker fra glansdagene bak disken på Kristiansands platebutikk nummer en, Rockline. Mye musikk og en del tåkeprat gjorde reisen fortreffelig.