Unnamed%20%281%29

Innlegg merket “Dark Delirium”

Ensomhet ...

av yngve.

Dark Delirium 24

Tidligere i år kom bandet med sitt nye album, 'Solitude', der det har skjedd noen endringer siden sist, men samtidig som bandet beholder størsteparten av det de har bygget av stil. "Solitude er sentrert rundt en kaskade av lyd og melodier pakket i en extrem innpakning" var noe av det jeg skrev i min anmeldelse.

Konsert i Oslo i morgen og Trondheim på lørdag!

Dark Delirium, en ny tid

av yngve.

Dark Delirium 22 Foto John Ivar Evensen @InstapixbyjieBandet opplevde litt endringer i lineup og nye utfordringer i 2022. Nå ser det ut som om det begynner å sette seg, og det har allerede kommet oppføringer på liveplanen til gjengen. Jeg dro inn Simeon for å lodde stemningen, og intervjuet ble liggende litt glemt i en chattetråd, men det er helt kurant aktuelt åkkesom :).

Mørk og forvirret

av yngve.

Dark Delirium Fotograf John Ivar EvensenDark Delirium har gjort seg greit bemerket i det siste, men en veldig god sisteskive og livejobber. Konserter ser det ut til at det blir flere av, det er altså tydelig at bandet vil noe mer enn å spille lokalt og selge skiver til naboer og venner. Jeg har vært innom bandet før, men nå var det på tide å dra de inn i varmen her på Heavymetal.no igjen.

Dark Delirium + Arctic Heart (Kristiansand, 04.03.22)

av yngve.

Dark Delirium Kristiansand Vaktbua 040322 Foto Svein FrydnesSå var man tilbake på Vaktbua, et flott sted å ha konserter, og om man tror man vet hva intimt er, må man tro om igjen. Ute var det kaldt, og inne så varmt, at brillene mine dogget på ved adkomst ;). Kveldens meny bestod av to band, et nytt bekjentskap for meg, lokale Arctic Heart, og vestlendingene i Dark Delirium, som jeg har fulgt greit med på siden jeg første gang kom over de, i fjor sommer mener jeg å huske.