Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Hex A.D.”

Kirkegårdstango fra Hex A.D.

av yngve.

Hex Ad 21 Foto David LangbachHekken begynner å bli lang, det er en tid siden den har fått seg en trim, og hva er vel da mer naturlig enn å dra inn en Hexaks? Nytt album, som har en del å bevise basert på de par skivene før, vil 'Funeral Tango For Gods & Men' tangere eller overgå 'Netherworld' eller 'Astro Tongue'? Er det i det hele tatt et poeng å tenke slik? Jeg synes ikke det, jeg nyter hver skive fra mange band, og selv om det er lett å måle noe opp mot tidligere slipp, er det viktig å prøve å isolere en skive. Henrik sitter over meg i digital drakt, og jeg håper han ikke blir for nerdete, det holder med en slik :).

Funeral Tango for Gods

av yngve.

Hex 20 Foto Arash TaheriVi kjører en oppdatering på det som skjer i Hex A.D.-leiren. Der har sisteskiva gjort vei i vellinga, et flott album med lag på lag med Hammond, hardrock og tunge sko. Nå ser bandet framover mot ny skive, som visstnok er tvillingskiva til nevnte. Ovenfor meg på mitt virtuelle bord, sitter Henrik og svarer så godt han kan.

Vi fyrer av et hexeskudd i den elektriske hagen

av yngve.

Hex 20En ettermiddag, midt mellom soving, jobbing og andre greier, ble det gjort plass til en samtale med selveste Henrik i Hex. A.D, en markant skikkelse i norsk hardrock- og metalscene. Siden midten av 80-tallet har Henrik sverget til rocken, og forteller meg at det helt siden den gang har vært et ønske om å spille i band, og la det være hovedfokus i livet, hverdagen.