Karmøygeddon 24

Black Inside "A Possession Story"

av yngve

12046602 1060804207293304 7847055888923932389 NSelskap: Red Cat Records

Release: 2015

Classic metal, Black Inside spiller visstnok det. 

Jeg tror kanskje bandet og jeg spriker i forståelsen av sjangeren, men de spiller en lett form for thrash vil jeg si, som var relativt oppegående på midten av 90-tallet, eller litt før. Classic thrash light kanskje?

Produksjonen hemmer de litt, det er ørlite mangel på trøkk, men det skal sies at banda som lå i dette feltet før, også slet med denne biten :). En annen ting som mulig kan være et aber for noen, er at uttalen, italienere som synger på engelsk, tidvis er litt sjanglende.

Utover skiva vokser musikken på meg, det er nok mest fordi jeg liker en del av banda Black Inside minner om. Jeg vil påstå at de fleste som hører dette vil avfeie bandet ganske kjapt, men bruker du litt tid vil det muligens krangle seg litt inn og gi deg et ok opplevelse. 

Den klassiske metallen kan kanskje underbygges av de partiene som trekker inn litt Maiden og Running Wild, men jeg holder fortsatt en knapp på at dette er et band som ligger i skjæringspunktet metal og thrash. Så det så. 

Black Inside@Facebook

Noen låter fungerte ikke, noen vokste seg bra i størrelse og andre var litt meh. En ujevn skive, men med høydepunkter. Ikke et band jeg ser for meg kommer til å headline turneer og selge i hopetall, det er nok mest et lokalt/nasjonalt band dette.

Rett over midten, men en svak karakter. Jeg var å nær på å trekke ned en halv karakter.

6/10 

Tracklist:

  1. Man Is a Wolf to Men 
  2. The Siege of Jerusalem 
  3. Black Inside
  4. I'm Not like You 
  5. King of the Moon 
  6. Too Dark to See 
  7. A Possession Story
  8. Forsaking Song 
  9. Jeffrey 
  10. Pharmassacre