Karmøygeddon 24

Dienamic "Afterlife"

av yngve

Dienamic ArtworkSelskap: Dienamic Records

Release: 04.06.15

Tromsøbandet imponerer!

Dienamic@Facebook

Ikke at metallen i seg selv er spesielt nytenkende, men bandet har et kraftig bra album her. Det dreier seg om en moderne form for thrash, hvor grunnmuren er tuftet på eldre karer, og hvor huset har fått et funkispreg. 

Produksjonen bærer mye, det er fryktelig kult når et slikt band sikrer knall lyd, da formidles materialet sååå mye bedre. Og det er et over snittet band dette, som riffer og slår seg godt innenfor målstreken.

Det jeg liker er at gitarbiten er så feit, riffene styrer mye, og for meg er tette og dominerende riffarbeid bare plusspoeng. Bandet ellers følger opp, rytmikken er detaljert, men mest hissig, groovy og veldig velplassert. Vokalen er både oldschool og moderne på en gang, for fyren kunne gjerne ha frontet et band på 90-tallets spede begynnelse, samtidig som han godt kunne ha anført et enda mer moderne band enn Dienamic.

Aberet her er at vokalen over tid blir ganske endimensjonal, i den forstand at det går i det samme hele tiden (spill av begge klippene etter hverandre). Og at de benytter en del like ideer i mange av låtene. Det kan være personlig for meg, ikke la det stoppe deg fra å sjekke ut nordlendingene.

7,5/10

Tracklist:

  1. The Reaping
  2. Innocent Gun
  3. Revolution For Nothing
  4. Where God Feeds
  5. Dance With The Devil
  6. You Still Walk
  7. Generation Reboot
  8. Overthrown
  9. Afterlife
  10. The End