Sugarcane Hangover + Ütakt (Arendal. 25.10.24)

To band stiller på Munkehaugen denne dagen, i regi av ARK.

Arrangementet på Facebook

ARK er for de uinnvidde Arendal Rocke Klubb, som er landets eldste rockeklubb.

Det er Eirik fra Sugarcane Hangover som tipser, og vi snakker variert kost denne kvelden. Sugarcane er sleaze/hardrock fra Oslo, Ütakt er sinna musikk med dystre tekster.

Sugarcane Hangover 24, foto: Joakim Mangen

Sugarcane Hangover

«Sugarcane Hangover er et Oslobasert sleaze/hardrock band som spiller klassisk hard rock med en liten eim av punk. Det er litt som om at 80-tallets sleazerock ble litt for lenge på nachspiel og begynte å kurtisere punken. Resultatet er verdt å få med seg, og aller helst live da Sugarcane Hangover byr på et realt show med høy energi.»

Bandet slapp ep-en ‘Cindy’ i fjor høst, har brukt tiden i år til konserter, og har signert kontrakt med kanadiske SODEH Records. «Nå har bandet fullt fokus på høstens spillejobber og har planer om å gå i studio igjen i løpet av vinteren.»

Ütakt

«Ütakt har blåst oss av banen før» sier ARK, og gleder seg til gjensyn med denne gjengen.

«Bandet spiller sinna musikk med dystre tekster, men kompenserer for det hele med verdens blideste trommis, Kawaii. Målet til dette energiske firkløveret er å gi alt hver gang de får muligheten til å stå på ei scene (og det har de holdt hver gang, denne gang blir garantert ikke noe unntak) – og innimellom klare å gjøre bandnavnet sitt til skamme.»