Karmøygeddon 24

Blog

Arkiv for desember 2022

Vi henger med Adsecula ...

av yngve.

Adsecula 22Litt på overtid kommer et intervju med Adsecula, et band som tilbyr metal litt på sidelinjen av samlebåndet. Og da er jeg ofte nysgjerrig. I anmeldelsen av bandets nye skive skrev jeg blant annet "... jeg hører litt progressivitet, litt extremmetal, noe Tool, noe klassisk thrash og litt av tankegangen til de småsære banda jeg liker fra den norske faunaen" og "...de er intrikate på en litt tilsløret måte, at det er teknisk til tider, men at det bakes flott inn i låtene og må oppdages. Riffene er herlig thrasha, med edge og detaljer, og låtene er kult arrangert. Ikke det typiske, men det engasjerer gjennom spilletiden." Spesielt det siste utdraget gjør at jeg vil tipse deg om å sette deg ned og prøve bandets musikk. Trommeslager Tobias er min mostander.

2022, en utradisjonell gjennomgang

av yngve.
Hmno Jpg

Jeg hater lister, der alle andre, nesten, er fokusert på hva som var best og dårligst, er jeg mer opptatt av å bare ture på og levere.

Men det er greit å kanskje kunne summere litt, og se noen av punktene man husker best, eller som bør nevnes. Mange er ikke nevnt, det betyr IKKE at det er ræva, bare at jeg ikke har kapasitet til å huske alt, og fordi det er poengløst å gjengi alt som har blitt publisert i årets løp. DET er mange artikler :).

Kul jul folkens!

av yngve.

Hmno JpgHeavymetal.no tar ikke pause, men jeg håper jo de fleste der ute logger av og slakker ned.