Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Adsecula, album ute + konsert

av yngve

Adsecula 22

Konsert på Hamar og skiveslipp er i fokus.

Henrik i bandet tipser om at de slapp skive 5. august, sjekk Spotify om du vil høre.

Konserten det siktes til finner sted i Hamar Kulturhus den 10. september.

Arrangementet på Facebook

Adescula@Facebook

***

Nyhet fra 02.06.22:

Adsecula Add 22

Bandet kommer med album, første singel er klar.

Adsecula@Facebook

"Adsecula med sitt første livstegn på nesten tre år" er overskriften på pressemeldingen, og vi snakker en blanding av metal og thrash.

Fra før har de sluppet en utgivelse, i 2016, med påfølgende turnevirksomhet, før det ble en "...planlagt konsertpause fra september 2019 på grunn av studier.  Konsertpausen som skulle vare i et år ble lengre enn planlagt, men nå er bandet tilbake og  planlegger flere konserter i løpet av høsten."

Singelen, 'Blackened Skies', er en "...tung låt med en overraskelse i midten." Om låten sier gitarist/vokalist Henrik: "Det er godt å endelig kunne gi ut noe igjen. Seks år har gått siden sist vi ga ut noe nytt, og dette er materiale vi har sittet på i lang tid. Plata har vært ferdig i ett år, og vi klør i fingrene etter å kunne presentere de nye låtene våre til folket."

Skiva er selvprodusert, trommer er spilt inn på Noroff i Oslo, strengeinstrumentene er gjort hjemme, vokalen ble lagt på kostymelageret til Hamar Teater og i et klasserom på Høgskolen i Hamar, det er trommeslager Tobias som har mikset, og mastringen tok Jelöy Studio seg av.