Karmøygeddon 24

Ancillotti "Hell On Earth"

av yngve

Ancillotti 20Selskap: Pure Steel Records

Release: 29.05.20

Sist jeg var innom italienerne falt det ikke i smak. 

Da skrev jeg blant annet at "...dette er heavy metal rock'n roll, øs i gitarene, tråkk ala de kjappe Motörhead-låtene og et drive som nok vil please fans av stilen."

Ancillotti@www

Og uten å ha gått tilbake og sjekket hvordan det var sist, tror jeg ikke det hadde hatt stort å si. Mulig er denne nye litt bedre på lydsiden, det smeller bra, typisk Primal Fear-produksjon. Også musikken, riffene, rytmikken, peker mot Primal Fear, mulig har italienerne en forkjærlighet for Ralf og co? Eller spiser det samme til frokost?

Låt etter låt jobber skiva seg gjennom spilletiden, blottet for egenart og bare med de trauste og typiske bestanddelene vi kjenner fra enkelte metalband. Dette er bare kjedelig i min bok, slik er det noen ganger.

Om jeg skal bruke masse tid på å analysere en skive som bare går og går uten å gi stort tilbake fant jeg ut jeg ikke orket. Sjekk låten under, den er en helt ok representant for skiva. Tittelkuttet helt nede har litt mer melodisk føring, og kan stå som kontrast.

4/10

Tracklist:

  1. Fighting Man
  2. Revolution
  3. Firewind
  4. We are Coming
  5. Blessed By Fire
  6. Broken Arrow
  7. Another World
  8. Frankenstein
  9. Till The End