Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Ancillotti "The Chain Goes On

av yngve

1522117 780370911991676 156302203 NSelskap: Pure Steel Records

Release: 28.02.14

Italienske Ancillotti pirret ikke veldig mye i min aldrende kropp. Om det har å gjøre med at deler av besetningen her også er aldrende kan godt være, men uansett var dette noe traust.

Dette er heavy metal rock'n roll, øs i gitarene, tråkk ala de kjappe Motörhead-låtene og et drive som nok vil please fans av stilen.

Vokalen er veldig lite spennende, dette er, sammen med de sangene som rett og slett var kjedelig satt sammen, biten som senket skuta. Vokalen er ren, litt baktung og høres ofte litt uengasjerende ut. 

Instrumentalt er dette tidvis tøft, soloene er spreke av og til, og når tempoet og riffene ligger i Accept/Motörhead-land, er jeg happy, men summert er denne skiva overflødig og vil nok ikke befeste bandet utenfor Italia. Det hjelper heller ikke med et kult cover ;).

Ancillotti@Facebook

3/10

Tracklist:

 1. Bang Your Head 
 2. Cyberland 
 3. Victims Of The Future 
 4. Monkey 
 5. Legacy Of Rock 
 6. Liar 
 7. I Don't Wanna Know 
 8. Devil Inside 
 9. Warrior 
 10. Sunrise 
 11. Living For The Night Time (Bonus) 

Som i mange tilfeller er ikke min mening alltid ensbetydende med andre anmeldelser, men siden jeg ofte sjekker bandas hjemmesider, er det jo naturlig å tenke at det er de bra som havner der :). Jeg gir deg sjansen til å sjekke selv, her er litt musikk: