Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Annihilator "Double/All/Schizo" (re-)

av yngve
220px Annihilator   All For You

Fulle titler: « Double Live Annihilation, All For You, Schizo Deluxe"

Selskap: EMI/UDR/TRIADA

Release:

Disse tre skivene har vel de fleste Annihilatorfans i hylla allerede. Dette er nyutgaver, kom i fjor, og dekket kanskje et behov? Kanskje var opplaget tomt? Mulig de rir på suksessen av sisteskiva? Ikke vet jeg, men det er tre skiver som alle har plusser og minuser.

All For You husker jeg ikke som veldig spennende eller bra, litt fordi jeg ikke helt fant beinet på vokalen, men også for at det låt litt schizofrent. Nå, etter mange år uten å ha hørt en tøddel på albumet, oppdager jeg at det er en del kult her, men i rekken av medlemmer og endringer i musikalsk kurs, synes jeg ikke denne helt er der oppe. Litt ujevn skive, men med mange bra låter, kul lyd og plenty av gitarsnacks. For de av dere som liker debuten, som meg, er denne bedre linket enn for eksempel sisteskiva eller den senere tiden hvor bandet har blitt litt enklere i uttrykket.

6/10

220px Annihilator   Schizo Deluxe

Schizo Deluxe er en skive jeg virkelig liker. Den er frekt sterk, dritrå produksjon, heftig og aggressiv og en mye mer samlet linje enn 'All For You'. 

Faktisk anser jeg denne som en skive som burde ha fått mye mer oppmerksomhet. Dave Padden har virkelig stresset seg opp og raser mye mer fokusert rundt mikrofonen – dette er en prima opplevelse! Litt mer hissig enn de par første fra kanadierne, men fortsatt med denne detaljerte thrashnerven. Sjekk ut åpningen på Drive for eksempel, den feelen får jeg også på de tøffeste kuttene på Alice In Hell. Egentlig er det ingen bankere eller nølere, jeg finner hele albumet bra og får skikkelig ståpels av mye av det som er samlet på Schizo Deluxe.

8/10

18290

Double Annihilation har jeg anmeldt tidligere, men siden den popper opp en gang til kjører jeg gjerne noen ord. Bandet frontes av Joe Comeau, kjent fra Overkill. Nå er ikke jeg superfan av det han gjør, men han har absolutt noe her å gjøre, og gjør ingen dårlig figur. De to studioskivene han var med på er ikke jeg veldig kjent med, så muligens har jeg bare litt dårlig fundament for å mene noe. 

Dobbel liveskive, helt grei, ikke noe jeg vil anbefale om du ikke er fan etc. Selv synes jeg ikke Annihilator er veldig spennende på liveopptak, men de skal ha for fryktelig bra gjennomføring, og som vanlig, fett gitarspill. Denne doble greia dekker de fleste skivene, men som jeg mener å huske, er Criteria For A black Widow utelatt, og den skiva liker jeg godt. Synd.

5/10

Disse tre nyutgivelsene er helt streite, ingenting er lagt til eller fjernet – ingen info eller linernotes, synd. Men det er vel en grunn for slippene, og for dere som ikke fikk fatt i disse når de originalt kom har en fin mulighet, for det er solide bookleter og produksjoner som står støtt også i 2014.

Annihilator@Facebook