Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Annominus "End Of Atonement"

av yngve

Bc89210cd8 Cdreviews 2014 Annonimuscdcover DayofatonementSelskap: Mighty Music

Release: 17.11.14

Danske Mighty Music er som vanlig flinke til å pushe sine egne, nå er det Annominus som står for tur.

De forteller at det ikke dreier seg om å skape noe nytt nødvendigvis, men å la seg inspirerer av det de likte og addere en personlig touch. Og vi snakker et band som kjører metal-/rockhybrid. Kilder til nevnte inspirasjon noteres med et spenn fra Pink Floyd til Rammstein, så det er nok å ta av.

Annominus@Facebook

Annominus har et stykke å gå før de klarer å skape noe veldig spennende, noe som vil løfte de ut av underskogen i bandjungelen. Det skal forsåvidt mye til før et band fikser å klatre oppover palmene og trenge gjennom tretoppene, så danskene er ikke håpløse eller dårlige, bare litt standard.

Jeg synes kanskje vokalen er litt forsiktig, litt tannløs faktisk. Noe av musikken er relativt hard, selv om gjennomgangstonen er veldig radiovennlig metalrock, og når vokalen ligger i et snilt Hetfield-landskap, type sen Metallica, er det lite klør ute og går. Men som jeg var innom, det er radiovennlig, og det er slik jeg husker det fra mitt siste besøk i nabolandet, et marked for slikt i eteren.

Liker du litt tung grunge eller de harde Mtv-banda, kan Annominus muligens treffe deg. Og uten de veldige store sammenligningene kan jeg nok trekke inn landsmennen i Volbeat i enkelte av låtene. Men det er vel naturlig også, når Volbeat gjør det så stort. Man husker jo hvordan alle svartmetalbanda formelig formerte segi kjølevannet av suksessen til enkelte grupper.

Nei, en forglemmelig affære dessverre. Ikke dårlig, bare litt fantasiløst og lett,

5/10

Tracklist:

  1. Intro
  2. Despised
  3. Whore of Your Grace
  4. Reverie
  5. Icarus
  6. In Fade
  7. Apotheosis
  8. Lysergic Acid Diethylamide
  9. Best Laid Plans of Mice
  10. Finding Neverland