Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Audrey Horne "Blackout"

av yngve

Audrey Horne 18Selskap: Napalm/KILLER INC

Release: 12.01.18

Bergensbandet leverer mer av det samme. 

Men det de leverer er av samme kvalitet som de har framvist på alle skivene så langt. Debuten er vel den jeg ikke ble heeelt venner med den gang da, men de par neste knuser, og tiden etter disse har levert skiver som har vokst godt på seg etter en del lytting.

Audrey Horne@Facebook

Egentlig er det fint lite å skrive om i dybden her, det er og blir et feelgoodband som leverer hardrock med spillegleden i sentrum, og som har knekket koden i å lage kule refrenger og bra soloer. Som nevnt innledningsvis er dette mer av det samme, lik det vi fikk servert på forgjengeren Pure Heavy, og forsåvidt på den før det også, Youngblood. Jeg personlig finner nok fortsatt mest gull på den selvtitulerte og Le Fol ennå, men jeg setter stor pris på denne sommerlige brisen de drar med seg når de flasher sine Thin Lizzy-aktige gitarsnutter og hardrocken som aldri blir spesielt tung. Noe er i grensen til å bli rock, som This One, men de balanserer hele tiden på denne eggen hvor det sjelden feiler - og de står alltid med begge beina godt plantet i safe løsninger og kvalitetssikret materiale. Men spesielt innovativt eller egenartet er det ikke. 

Jeg satt og hørte gjennom Blackout for 'nte gang nå nylig, og det som slo meg var at de fra å låte som mange andre, at det hele tiden var referanser til andre band, det nå var som om de hadde kopiert seg selv :) . Jeg mener nok at de har funnet seg en plattform som fungerer, og at de er såpass komfortable her at låtene mulig kommer i havn uten at de hiver for mye nytt i gryta. Men som med lapskausen og Grandiosaen; det fungerer etter mange år.

Blackout er like bra og sterk som begge sine par forgjengere, og liker du bandet, uttrykket eller det de leverte på Youngblood og/eller Pure Heavy, look no further. Blackout tilfredsstiller deg så det holder. Jeg koste meg mye og ser ikke bort fra at det blir noen runder etter at anmeldelsen er publisert også.

7,5/10

Tracklist:

 1. This Is War
 2. Audrevolution 
 3. Blackout 
 4. This One 
 5. Midnight Man 
 6. Light Your Way 
 7. California 
 8. Satellite 
 9. Naysayer 
 10. Rose Alley
 11. Juggernaut (Bonus) 
 12. The End (Bonus)