Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Barbed Wire + Dave Evans (video)

av yngve

Den tidligere Ac/Dc-vokalisten og Barbed Wire slår sine krefter sammen.

Resultatet har blitt en ep, hvor låten under her er hentet fra. Ep-en, Wild, teller fire spor og har releasdato 27. januar. I mellomtiden, kos deg med breibent rock'n roll og nattens dronning:

Samarbeidet mellom partene kom på plass etter at Barbed Wire hadde gjort noen jobber som backingband for vokalisten, både i Norge og Sverige. Et godt vennskap ble skapt, studiobesøk ble gjennomført i Trondheim i fjor, utgivelsen som kommer etter besøket i Trondheim skal ifølge bandet være "...musikk som får deg til å smile og rocke" og hvor man skal "....synge med på fengende låter om og om igjen."

En av låtene stammer faktisk fra Daves tid i Ac/Dc, som jo er ganske lenge siden. Sunset Strip er en sang Dave skrev og framførte sammen med Ac/Dc, og var faktisk aktuell til å bli spilt inn av australierne rett før Dave splittet med bandet. Sunset Strip ble omformet med Bon Scott bak mikrofonen, og fikk navnet Show Business. Nå har Dave arrangert den tilbake til slik den var og fansen får høre den i sin opprinnelige form. 

Lineup:

Dave Evans vokal
Atle Steigedal leadgitar
Svein Erik Syrstad rytmegitar
Roger Steigedal bass
Kristian Resell trommer

Wild Cover Art