Karmøygeddon 23 B

Barbed Wire, ny ep (video)

av yngve

Er rock'n roll greia er Barbed Wire kanskje et tips?

Bandet har holdt det gående lenge, de feirer faktisk ti år i år. Det er Atle, gitarist, som tipser Heavymetal.no.

"Barbed Wire er ett hardslående, totalt kompromissløst rockeband fra Midt-Norge som har herjet på norske rockescener i 10 år. Bandet oppstod  allerede tidlig på 2000-tallet, da under et annet navn, men skiftet til Barbed Wire på nyåret i 2009.

I år feirer bandet 10-årsjubileum, og gir derfor ut sin sjette utgivelse Out Rocking Again. Her er det ingen overraskelser; rett frem kompromissløs boogierock som handler om damer, skjørtekant, biler og noe godt i glasset."

Barbed Wire@Facebook

"I løpet av de 10 årene som har gått har bandet gitt ut 6 utgivelser, spilt nærmere 300 konserter og samarbeidet med noen av de største rockebanda i verden. De har blant annet vært support for Nazareth, Twisted Sister, The Darkness, Marky Ramone, Slade, Phil Rudd, TNT pluss mange flere. Bandet har også turnert og gitt ut plate med AC/DC’s første vokalist, Dave Evans.

Det har blitt mange gode historier, som da bandet spilte support for Quireboys og trommisen gikk inn backstage etter endt konsert, kraftig pådugget og sa til bandet; You gays are fat. Eller da gitaristen ble med Phil Rudd på Rema1000 for å handle sigarettpapir."

Barbed Wire 19