Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Bleeding Through "Love Will Kill All"

av yngve

Bleeding Through 18Selskap: Nuclear Blast

Release: 25.05.18

Californiabandet er ute med en sterk skive.

Det er melodisk metal med både extreme og mykere kanter, og variasjonen på Love Will Kill All avhjelper bandet i å falle ned i glemselen. 

Bleeding Through@Facebook

Nå vet ikke jeg hva de mener med å kalle seg Hardcore/Metal/Punk på sin Facebookside, men så langt jeg har alt på stell, er jeg ikke i nærheten av å ville trekke inn det siste. Når de er på sitt tyngste er de en tanke melodisk core, men aldri slik at de bikker over i å være et hardcoreband. Noen ganger har de en del felles med In Flames, denne svenske litt harde metallen, andre ganger er de mer groovy og blander brygget på en amerikansk måte. Og de bruker litt sampler/effekter underveis for å skape litt krydderier. De leker seg med stiler, og ligger nok mer i den harde enden enn ikke.

Bleeding Through@www

Kløktig med den stemningsfulle midten og slutten på Life, du får en grei nedtoning heller en en på trynet.

Dette er nok et band som mange vil avfeie som en del av den moderne metalscenen, den er jeg ikke veldig inne i selv. Det kan nok prege anmeldelsen da jeg ikke orker å høre for mye på band i en sjanger, det er etter min mening greit lurt å ikke kjøpe seg opp på for mange kopier og/eller like band.

Lyden er knall, trøkk og bånn. Kanskje i overkant polert trommelyd, men ... Og skal du sjekke ut dette kjøper du skiva, for det er som vanlig en kraftig forskjell på kvaliteten på Youtube-klipp og en musikkfil.

7/10

Tracklist:

 1. Darkness, A Feeling I Know
 2. Fade Into The Ash
 3. End Us
 4. Cold World
 5. Dead Eyes
 6. Buried
 7. No Friends
 8. Set Me Free
 9. No One From No Where
 10. Remains
 11. Slave
 12. Life