H Madd

Blind Petition "30 years ..."

av yngve

Blind Petition 21Full tittel: "30 Years In A Hole1991 - Rarities and Outtakes"

Selskap: Private/PURE STEEL PUBLISHING

Release: 09.07.21

Melodisk heavy metal fra Østerrike. 

Vel, det er i mine ører halvbra rock'n roll/hardrock, mer synes jeg ikke de bør tagges med. Baktungt er det også, det er mye her som nok er mest for eventuelle samlere, blodfans. 

Strengt tatt orket jeg ikke å høre på hele skiva i en jafs noen gang. Det er ikke dårlig, bare litt for de spesielt interesserte. Låtene er både bra og ikke, noe funker, noe er bare en blek kopi. 

Vokalen har noe, selv om musikken ikke alltid fyrer av på stort med sylinderne, er det en hes rasp der som faller i smak. 

Jeg leser at det er alt fra hardrock til southern rock, via blues og metal. Jeg hører lite metal, kanskje mer tidlig hardrock, prototype metal. Kulest var de på Steelhunter, en låt som falt greit i smak, og med et bra refreng. Litt røff og bra metalbasert hardrock, med likheter til Picture og finske Zero Nine.

Bandet har fartstid fra 1974, med plateslipp fra 1980 og fram til i dag. Jeg skal ikke dømme de på denne, for dette er som sagt en samling med rariteter. Markedet er nok begrenset, men det er både bedre og verre band innen denne stilen. Jeg vil nok ikke anbefale å kjøpe denne om du ikke kjenner de fra før. Jeg har lest bra omtaler av denne, men jeg er dessverre ikke i stand til å være enig. 

4/10

Tracklist:

 1. Look up the Grave
 2. Stardust
 3. Breaker of Your Heart
 4. Forever Free
 5. All That We Started
 6. Shock Therapy
 7. Catch Me I Fall
 8. Deny
 9. Only Suspense
 10. Steelhunter
 11. The Fools Game
 12. Danger
 13. Just One Night
 14. Hero of the Ring
 15. Hero 2010