210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Blind Petition "Law & Order"

av yngve

12866Selskap: Breaking Records

Release: 14.11.14

Ai, hva i all verden, hva var dette for noe? 

"For lovers of authentic and timeless hard rock."

Jeg sier uff, dette var drit kjedelig. Sorry folkens, her snakker vi en skive som ikke ga meg noen ting. Taggen de har fått er melodiøs metal, jeg sier baktung hardrock med passe bra vokal.

Blind Petition@Facebook

Jeg skal ikke være for stygg, for slik musikk har sine fans, men pubrock med hint av hardrock er ikke min greie. Dette er i tillegg et band som har holdt på siden 1980 og gitt ut horver av utgivelser, listen jeg fikk var på sytten punkter; singler, liveskiver og studioalbums. Og da spør jeg meg om det er slik de har framstått hele veien? Vel kunne dette ha vært greit tilbake på 80-tallet, kanskje mest lokalt eller nasjonalt (bandet er fra Østerrike), men idag er det håpløst å anbefal Blind Petition.

Bandet består av gamle karer, og basert å bandbildene, en ganske ung herre. Uansett, det er ikke noe jeg orker å bruke mer tid på. Jeg ser de får litt av hvert av karakterer rundt forbi, mye veldig bra, det handler vel egentlig mest om dette treffer deg.

3/10

Tracklist:

 1. Like Hell
 2. People
 3. The Score
 4. Law & Order
 5. Highway Devils
 6. God Of Rock\n Roll 
 7. Down To The Ground
 8. How Long
 9. Feeling High
 10. Won't You
 11. Blind Petition