H Madd

Blodsmak + Vanvidd (Arendal, 24.11.17)

av yngve

Blodsmak Vanvidd Arendal 241117Blodsmak kommer til Arendal, lokale Vanvidd stiller også opp.

Arrangementet på Facebook

" Blodsmak og Vanvidd er klare for å levere et helsikes show 24. november" skriker Markus@Arendal Rockklubb inn i Heavymetal.no's digitale sfære. Og da hører vi etter :).

"Blodsmak spiller en potent miks av allsangvennlig heavy og norske folketoner med hjertet naglet fast på utsiden av skjorta. Og de gjør det på rockespråket nynorsk!  Debutalbumet Av Jord Er Me Komne sparket inn døra og blåste av taket på folkrockscenen i 2014.  Oppfølgeren, Gjennom Marg Og Bein fra 2016, befester Blodsmaks posisjon som et helt unikt band i den norske rockefloraen, med vilt catchy melodier, inderlig vokal og riff som kan få Dovre til å slå sprekker."

"Vanvidd ble kåret til årets nykommere av Folk-Metal Magazine med sitt første plateslipp, og etter flere måneder med venting hiver de seg på scenen igjen den 24. november. Vanvidd har også spilt support for Enslaved på både Munkehaugen og Østsia UIA i Kristiansand."

***

Priser: 200/150-, for de under 26 år. 50,- rabatt til ARK-medlemmer ut 2018.  Man kan registrere seg som medlemmer i døren på konsertene, medlemskap koster 50,-

Alder 18 årsgrense