Merch Hmno 500x80 Punkter

Blodtørsten er ikke stilt....

av yngve

Blodtørst 21 Foto  Kristin Berg Johansson

Bilde, foto: Kristin Berg Johansson

Bandet slipper singel i dag, skive er under oppseiling.

Blodtørst@Facebook

Trønderne har jeg vært innom før, det er extreme greier til info. Gitarist Andreas stoppet innom for å fortelle litt.  I korte trekk består Blodtørst av musikere som sammen fant ut at det var på tide å dra det til litt mer ekstremt.

"... to black metal- hoder, en death metal-vokalist, en tungrockgitarist og en ekstremmetaltrommis" som fant hverandre og ville lage ekstremmetal sammen. " Mantraet til  bandet har fra starten av vært å ikke ha noe fasit for det soniske uttrykket. Medlemmene kan  teste ut og slenge hva som helst på bordet musikalsk sett og gjøre det til Blodtørst."

'Ferd' debutalbumet, kom ut i 2021, nå jobber de med oppfølgeren, Dalmunr, hvor singelen 'Berar' er hentet fra.

"Dalmunr er et hardtslående, organisk album, hvor bandet dykker dypere ned i den dystre, lumske stemningen etablert av Ferds andre halvdel. Lyrisk følger Dalmunr tematikken fra debutalbumets tittelspor, i en ny og grusom historie ført i pennen av vokalist Mathias J. Rye (også i Haunted By Silhouettes - Yj).  Lydmessig er Dalmunr kompromissløst med minst mulig bruk av studiomagi i et forsøk på å fange Blodtørsts vold."