Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Bokassa, ny video og Downloadfestivalen 2020!

av yngve

Da var bandet bekreftet til neste års Downloadfestival. Det er Morgan@Moshing On My Own som kommer med nyheten:

"De norske stonerpunkerne i Bokassa er bekreftet til Download-festivalen i Storbritannia, sammen med storheter som Iron Maiden, Gojira, Deftones, The Offspring og Kiss. Med en kapasitet på 120.000 mennesker regnes britiske Download som en av verdens største festivaler for metall, hard rock og punk.

Bandet er fra før av bekreftet til disse norske festivalene: Norway Rock, Alta Live, Raumarock samt Eurosonic-festivalen i Nederland."

Download 20

***

Nyhet fra 19.11.19:

Bandet slapp nylig video, filmet mens de supportet Metallica.

Bandet knytter klippet til at de skal ut og spille, og det er en headlinerturne som står for døren. Takk til Morgan@Moshing On My Own for tips.

"Videoen er filmet både av og på scenen hos flere av stadionene Bokassa spilte på i sommer, som support for Metallica på deres Worldwiredturné. Videoen er klippet av Jack Ivins og Jamie Turner og i hovedsak fotografert av Matt Veitsch, Metallicas egne fotografer og bandet selv.

Charmed & Extremely Treacherous leser vi er hentet fra bandets "...siste fullengder, Crimson Riders, som kom ut tidligere i sommer under Metallica-turnéen. Plate ble spilt inn i Brygga Studio (DumDum Boys, Motorpsycho) i Trondheim, produsert av Yngve Andersen (Blood Command), mikset av Simon Jackman og mastret av Brian Gardner (Dr. Dre, Bad Religion, Creedence)."

Turneen har allerede vært innom fire norske byer, nå er det det store utland som skal ta imot nordmennene.

Bokassa 19