H Madd

Bokassa til Trondheim og Ørland

av yngve

Bandet kjører to konserter denne uka. Det er ungdomskonserter, som betyr at alle kan gå og se, så dra deg ut av sofaen, dra med deg unger og slektninger, og venner, kos deg :). Det er Rune@Legend Trondheim som tipser.

Oppvaring for Bokassa er Woofgang (Trondheim) og The Federation i Ørland. 

  • 10. november@Ørland Kultursenter Gratis inngang for alle under 27 år. Kr. 250 for de over. Rusfritt arrangement
  • 11. november@Kulturhuset Isak, i Trondheim, gratis inngang for alle under 27 år. Kr. 250 for de over. Rusfritt arrangement

"Stonerpunkbandet Bokassa fra Trondheim, sist sett på turne som oppvarming for Metallica, er selve gulroten vi har skaffet for ungdommen på Ørland og i Trondheim denne høsten. Gratiskonserter på Ørland Kultursenter på Brekstad og Kultursenteret Isak i Trondheim med plateaktuelle Bokassa kan vel neppe være så veldig feil rett før jul."

"The Federation begynner å bli et kjent navn på Fosen. Etter debutalbumet som ble sluppet i fjor, har det vært travelt. De har valfartet landet opp og ned, spilt festivaler og varmet opp for blant annet Stage Dolls og Divided Multitude. Nytt album er in the making, og denne kvelden skal nye låter presenteres. På scenen er denne gjengen noe for seg selv, til tross for sin noe reduserte hårfeste og sin fasinasjon for saus, vil de være med å skape en stemning du ikke vil glemme. Gled dere!"

Woofgang: "Skapt rundt en ambisjon om å bare ha det artig og med et polygamt forhold til sjanger, lager Woofgang det de selv synes låter fett. Bandets dynamiske sammensetning resulterer i en godt blandet pose rock, og strekker seg fra det enkle, harde og tunge til det mer progressive, ispedd litt post rock og blues og psych vibes."

Bokassa Trøndelag21 Poster Print