Karmøygeddon 23 B

Brodway Killers "S/T"

av yngve

Broadway Killers 600x600Selskap: Mighty Music

Release: 25.08.14

Gladrock med punk tilsatt, det er hva danskene i Brodway Killers har å tilby.

Og det er helt ok saker dette. Det minner meg litt om en miks av Green Day og DAD, selv om de selv bruker navn som Nirvana, Pearl Jam og lignende for å peke ut kursen. Eller, det var vel mer banda de likte og som medlemmene hadde i systemet når de skulle go back to the roots

Brodway Killers leverer fin melodiøs punkrock, totalt ufarlig, av og til farlig tilgjengelig.

Produksjonen er prima, men så er det kanskje litt lettere å produsere et slikt band som ikke slåss i lydbildet med bøtter av pålegg og detaljer. Men, det er fortsatt et stykke bra studioarbeid dette, og de har fått en lyd som bærer låtene i mål.

Ikke noe jeg pleier å spille, litt fordi min referanse (Green Day) er et hateobjekt, men også fordi dette er musikk som veldig sjelden kommer innom min sfære. Nå er de her, og siden jeg er i et godt hjørne (ferie om to dager når dette skrives) får de en klapp på skulderen, pluss i margen og en bedre karakter enn de hadde fått om humøret mitt hadde vært i et annet lune.

Brodway Killers@Facebook

Trioen gjør det de gjør bra, er du ute etter gladlåtende punkrock med store mengder humør og fengende bestanddeler, sjekk gjerne ut dette. Men som sagt, ikke noe jeg personlig bruker for mye tid på.

6/10

Tracklist:

  1. Nothing=Nothing
  2. Never Gonna
  3. In Front Of You
  4. With Broken Fingers She Plays
  5. With Every Lowdown Comes A Song
  6. Blessing And Sins
  7. Inhale-Exhale
  8. Watcha Say
  9. Last Call
  10. Don’t Blame Me! Complaining!