Karmøygeddon 24

Chris Wicked, singel (lyricvideo)

av yngve

Det er klart for premiere på singel i dag. 

Chris (som vi husker fra Malice In Wonderland)  tipset Heavymetal.no om dette, og forteller at han har sikret seg platekontrakt med Bergensselskapet Apollon, man gratulerer. Skivekommer tidlig neste år, låten Aleine sjekker du ut her. Det er mer rock enn hardrock og metal, men vel verdt en sjekk.

"Aleine er en stemningsfull new-wave inspirert låt hvor gjesteartist Gaahl (Gaahls Wyrd) bidrar på vokal og V'gandr (Helheim, Taake) trakterer bassen."

Singelen er spilt inn i Polyfon Studio, produsert og mikset av Leif Herland (bassist i bandet Bismarck, sjekk ut!), han spiller også tangenter på låten. 

Chris Wicked@www

"Chris Wicked er en erfaren artist fra Bergen, best kjent som vokalist i Malice In Wonderland, hvor han turnerte rundt om i verden og ga ut flere album, EP'er og singler. Etter en turné i Kina med finske Negative ble bandet hentet til Finland hvor mange år ble tilbragt med turné- og festivaljobbing, så vel som flere TV-opptredener.

Tilbake i Bergen ble bandet etter hvert lagt ned og Chris har brukt de siste årene på å skape et nytt sound med norsk språkdrakt sammen med bandet sitt. Den senere tid er tilbrakt i Polyfon Studio og debutalbumet er nå innspilt og klar for utgivelse tidlig neste år. Musikken er melankolsk og fengende, til tider lavmælt, med et mørkt og vakkert uttrykk, inspirert av artister som The Cure og Nick Cave."

Chris Wicked 20