H Madd

Crobot "Motherbrain"

av yngve

Crobot 19Selskap: Mascot Records

Release: 23.08.19

Amerikanerne har vel levert bedre skiver?

Crobot@www

Jeg hørte og hørte, og selv om det var et par gode låter her, falt jeg ned i en grungevibb, det var mye her som var litt intetsigende og kjedelig. Sorry om du er fan altså, men det var der skiva havnet her hos meg.

De spiller en form for 70-tallsbasert hardrock, med stoner, og nå altså, grunge. Grungen er ikke dominerende, men det virrer en del Soundgarden her inne, og dessverre får jeg også en del hint av Audioslave, som i min bok er ekstremt kjedelig. Sorry igjen :). Pluss at de sniffer litt Lenny Kravitz på en låt som Keep Me Down , som ikke er negativt ment, men i Crobot-sammenheng synes jeg de går feil vei.

Om folk er enige eller ikke betyr jo lite, folk liker det de liker, men som band mener ihvertfall jeg at de har blitt daffere. Lyden er bra, det er lite feil å finne, men bittet er ikke så følbart nå som tidligere. Hvorvidt dette er en utvikling som vil fortsette på neste album er jo umulig å si, men jeg satser på at vi kobler litt bedre når det er duket for en ny skive. 

Det er mye likt, tempo, vokalen har varianter, men det er så likt Cornell at jeg lett bruker det som forklaring på hvordan Crobot låter i den avdelingen. 

Helt greit, ikke mer.

6/10 (svak)

Tracklist:

 1. Burn
 2. Keep Me Down
 3. Drown
 4. Low Life
 5. Alpha Dawg
 6. Stoning The Devil
 7. Gasoline
 8. Destroyer
 9. Blackout
 10. After Life
 11. The Hive