Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Det svartner for Chris Wicked

av yngve

Da var låten ute, hør her:

***

Nyhet fra 05.08.18:

Sammen med Shining- og Taake-medlemmer er Chris snart klar med ny singel.

Når Allting Svartner har Chris kalt sin nye singel, som kommer 17. august. Låten har Shiningfrontmann Niklas Kvarforth på vokal og Hoest (Taake)på bass. Chris liker godt vokalen til Niklas forteller han, og tenkte det ville vært perfekt om han hadde sunget denne på svensk. "Heldigvis var han med på dette, og jeg er veldig fornøyd med resultatet." Hoest på bass: "Jeg har kjent ham lenge, og vi har alltid hatt lyst å jobbe sammen. Og med dette prosjektet føltes det naturlig å finne sammen."

Dette er andre singel så langt i år. Om det kommer mer, om det blir nok med tid og stund til å samle opp til en utgivelse, har ikke Chris bestemt seg for ennå, så slik det er nå snakker vi om to enkeltstående singler. Du hører første utgivelse i eldre artikkel under.

Lineup på Når Allting Svartner:

Chris Wicked og Niklas Kvarforth (Shining) - vokal
Hoest (Taake/Gorgoroth) - bass
Rune Nordahl-Pedersen - gitar
Eskil Sæter - trommer

Niklas Kvarforth Chris Wicked E1533161613526

***

Nyhet fra 03.03.18:

Den tidligere Malice In Wonderland-vokalisten serverer mørk musikk på dialekt.

Malice In Wonderland fulgte jeg greit opp her på Heavymetal.no når de var aktive, bandet var glam- og hardrock, og av bra kvalitet. Vokalist Chris Wicked forteller at han nå har "... redefinert  seg selv og komponerer mørke atmosfæriske låter sunget på dialekt."

Chris Wicked@Facebook

"Sammen med gitarist Rune Nordahl-Pedersen og multi-instrumentalist Eskil Sæter er Chris Wicked nå klar til å lansere helt ny musikk. I studio har bandet fått hjelp av venner som Anders Vaage (Bismarck) på synth og Hoest (Taake) på bass, og sammen har de skapt et mørkt og vakkert lydbilde."

Sjekk ut låten 'Bare Deg og Meg og Natten', du kan lytte under her, og om du vil er den tilgjengelig på alle steder man kan kjøpe og streame musikk.

Chris Wicked 18