Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Dette er et Musth

av yngve

Bandet har kommet med sin nye ep.

Ep-en, Under Nature's Skirt kom ut 11. mars via Codfather Records 11. mars. Stilen til bandet forklarer de med egne referanser: Mr Bungle, Tool, Mastodon, The Mars Volta, Faith No More, Farmers Market..."

"Vi er et norsk progmetalband som i disse dager gjør comeback med utgivelser og konserter. EP-en er Musth's første utgivelse på 11 år, og siste konsert før comebacket var for 8 år siden."

Sjekk bandet live i Moss 8 april, @House of Foundation.

Sjekk smakebiter HER .

***

Nyhet fra 03.12.21:

Musth 21

Smakebit fra en kommende ep er på plass.

Musth@Facebook

"Musth betyr galskap på Hindi, men er også navnet på brunstperioden til hannelefanter. I denne tilstanden får de svart, blindende væske i øynene, og blir svært aggressive, farlige og uberegnelige. Bandet Musth har disse elementene med seg i musikken sin. Metal går igjen som en rød tråd, men de blander inn veldig mange andre sjangre. Denne sjangerleken er noe av det som definerer Musth, som veksler mellom alt fra death metal, porno-funk og sirkusjazz til tango og barne-TV-musikk, og syr det sammen på en smart og morsom måte."

'Chivalry', singelen, kom ut 5. november via Codfather Records. Ep-en 'Under Nature’s Skirt' kommer 14, januar. Gjest på 'Chivalry' er trekkspiller Irene Tillung.

"Det eksperimentelle prog-metalbandet Musth er tilbake, etter 8 år. I disse årene har de ikke ligget på latsiden: Musth har fortsatt å skrive musikk, finpusset uttrykket sitt, skaffet seg ny vokalist og bassist, og returnerer som et mektigere beist enn noensinne. Musth satte et tydelig preg på undergrunnen og varmet blant annet opp for Animal Alpha, og vant Musikkprisen i 2009. Debutalbumet Noise Machine ble utgitt til gode kritikker i 2011. Musth ble spilt på radio i inn- og utland, blant annet på Pyro og av Harald Are Lund, og ble skrevet om i norsk og utenlandsk musikkpresse."