210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Dharma Storm "Not An Abyss Pray"

av yngve

18341900 1431613706899965 2083414786004242678 NSelskap: Private/RED CAT PROMOTION

Release: 16.01.17

Italienske Dharma Storm vil så gjerne.

De tagger seg som et symfonisk metalband, men er mer et hardrockband med synth. 

Dharma Storm@Facebook

Det lukter litt b-band, det minner om noen av de greske banda jeg var mye borti på 90-tallet,og en del av de italienske. Det er dessverre en del italienske band som ikke når helt opp, men kanskje er kriteriene der nede annerledes? 

Vokalen er bra, men mangler baller, det er akkurat som om det mangler litt på topp hele veien. Men igjen, kanskje det er slik det skal være, at det er slik disse banda vil ha det?

Låtene er ensformige i den forstand at de ligner på hverandre, men det de gjør er helt ok, men som med vokalen er det litt å gå på. Når det gjelder musikken tror jeg også produksjonen, som for all del er helt ok, har litt av skylden for at det låter litt selvprodusert. Og det er jo et faktum også, så der skal jeg ikke trekke for mye. 

Om jeg glemmer det lille som kunne ha vært løftet i vokalbiten, er dette egentlig et ok band. Jeg gitt de en sekser, den er svak, men jeg synes denne skiva var ok. Umiddelbart er det fort å avfeie slike band - vi har kanskje blitt for godt vant?

6/10

Når jeg anmeldte denne, snurret jeg siste runde på en laptop, med høyttalere, og når jeg switcha til denne videoen opplevde jeg at det var et mer åpent lydbilde der enn på skiva. Merkelig. På denne er også vokalen på sitt beste.

Tracklist:

  1. Immortal Crew
  2. Night Of The Burning Skull
  3. Blackout
  4. Trails Of Tears
  5. Across The Line Of Time
  6. Emerged
  7. The Possessed One
  8. God Is Gone
  9. Live Together Die Alone
  10. Jolly Roger