210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Divided Multitude til sjøs

av yngve

Ship LargeEskild og resten av progmetallerne i Divided Multitude har fått napp, de skal være passasjerer og del av underholdningen under årets 70 000 Tons Of Metal, arrangementet som finner sted til havs.

Festivalen har holdt det gående i en del år, mange band, mange store band, har spilt og spiller her. The Liberty Of The Seas, som er nesten 155 000 tonn tungt (metal!) er i år vertskap for blant annet Divided Multitude. Lineup-en sjekker du her , men jeg kan jo røpe at det er andre norske aktører; Triosphere, Trollfest, 1349 og Einherjer, så Norge er godt representert, og med en bred variasjon av metal.

Helloween Large

Som du ser av bildene er det ikke noe feil hverken med båten eller fasilitetene, men jeg innrømmer at det er litt uvant å tenke metalfestival i slike settinger :). Alt skjer i tidsrommet 22. - 26. januar, og om du vil snoke litt, er rockebåtens hjemmeside HER. Bilder er lånt fra denne siden til info.

Jeg sjekket med Eskild om hva han tenker rundt det å spille på en slik tilstelning, og han sier, som jeg mistenkte, at det er litt spesielt: "Det er litt annerledes, litt uvant, i og med at vi spiller til sjøs, he-he." På mitt spørsmål om sjøgangen ikke blir noe problem, om det kan bli hardt å holde vanlig farge i ansiktet, beroliger Eskild meg med å si at "...jeg kommer fra en slekt med stor fiskertradisjon, så det ligger i blodet :)."

Han legger til at alle i bandet er store metalfans, og gleder seg alltid til å se andre band spille. "Vi er som smågutter i en godteributikk." Ah, da er man altså ikke alene ;). Han ser også fram til å se på andre band, side om side med andre musikere. "Man trenger vel ikke å stresse for å få autografer fra de store guttene" sier Eskild og ler, hvorpå jeg fyrer av - "De har jo ingen plass å stikke av heller :)".

Setlisten for anledningen er ikke spikret får vi vite, men "...de fleste låtene kommer fra Feed Your Misery. Det blir kanskje to forskjellige setlister også, siden vi skal spille to konserter på cruiset."

Utover cruiset kan jeg jo røpe at bandet har kjørt demoer på en del låter, og at det i skrivende stund foreligger 5-6 låter allerede. "Vi håper på skive i løpet av våren" avslutter Eskild og stikker samtidig til oss et hint om at de også er å finne på årets Karmøygeddonfestival.

Divided Multitude@Facebook