Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Dynasty "The Dark Delight"

av yngve

Dynazty 20Selskap: AFM Records

Release: 03.04.20

Svenskene leverer mer My Little Pony-metal.

Dynazty@www

Du kan hate denne bølgen, men kan kommer ikke utenom at det fenger, er gjennomført og vekker minner til 80-tallets melodiske popmusikk. Og et snev av Abba.

Joda, dette bør tilfredsstille dere som er i målgruppen; låtene er der, produksjonen er jo kanon, imaget stemmer, jeg vil tro det er nok et sterkt slipp fra bandet for dere i fanklubben?

Jeg slites litt mellom å like dette og bare avfeie det som pappagutter med popfetish, og falle inn i greia, men det er samtidig høy kvalitet i det de gjør. Vel er det trygge, veldig trygge, løsninger de har, som alltid, dette er arrangert helt etter boka. Men det er kommersielt bra, totalt sett og hørt er det lite å utsette på dette, men jeg har nok hørt sterkere låter fra bandet. Det føles mest som nok et album dette.

At de ligger i grenselandet mellom dansbar poprock til metal gjør det lett å hate de vil jeg tro. Bølgen med dette, Amaranthe og Battle Beast, Beast In Black også, appellerer til mange. Slikt sett utgjør de jo glede for mange, og ikke så mye fare for andre. Det er radiotuftet metal, hardrock, men skal du ha noe i denne sjangeren, er det ikke så mange som slår Dynazty tror jeg.

6,5/10

Tracklist:

 1. Presence Of Mind
 2. Paradise Of The Architect
 3. The Black
 4. From Sound To Silence
 5. Hologram
 6. Heartless Madness
 7. Waterfall
 8. Threading The Needle
 9. The Man And The Elements
 10. Apex
 11. The Road To Redemption
 12. The Dark Delight
 13. The Shoulder Devil