Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Elvarhøi, folkrock/-metal

av yngve

Ny låt fra bandets debutalbum, som kom i dag.

***

Nyhet fra 18.10.19:

Elvarhøi Skive 19

Bandet er klare med skive om kort tid, konsert i Oslo i morgen!

"19. oktober inviterer vi til releasekonsert på Rock In i Oslo, hvor vi presenterer materiale fra skiva. Med oss har vi støy-/folk-/svartmetall-/elektronikaprosjektet Myrmalm!"

Arrangementet på Facebook

Christopher Rakkestad, bandets vokalist og gitarist, tipser om at det om litt under to uker dukker opp et album fra bandet.  "Vi har holdt koken i forskjellige former siden 2005, og nå er vi endelig klare med debutskiva vår! Plata heter Dansen låter fra graven åter, og kommer på CD og digitalt den 30. oktober, på vårt eget plateselskap Ramljod Records, og blir distribuert via platebutikken Tiger i Oslo."

Elvarhøi@Facebook

"Elvarhøi byr på hardtslående folkmetall på klingende østnorsk, og den kommende debutplata er en reise gjennom tvil, besluttsomhet, fremmedgjøring og den uunngåelige død og nederlag. Tittelen Dansen låter fra graven åter er hentet fra en linje i en av låtene der spellemannen må dø etter å ha spilt danserne fra sans og samling. Og når fela fortsetter å låte fra bortom graven, først da begynner den virkelige moroa!

Musikken vår henter mye fra folkrockens glansdager på 70-tallet, men medlemmene har mye fartstid i ekstremmetal og vi har nok et hardere uttrykk, selv om låtmaterialet er veldig variert. Vi har både svære 8 minutter lange heavy metal anthems, og myke klimpreviser, samtidig som vi trekker inn mye norsk folkemusikk."

Sjekk ut klippet under: 

Bilde, fotograf: ukjent

Elvarhøi 19