Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

En hilsen til våre lesere...

av yngve

Hmno Jpg

Nå er julen her, og nytt år står rundt hjørnet og avventer vår adkomst. 

Vi lever i turbulente tider, med utrygghet, fattigdom, ubalanse i mye. Jeg vil oppfordrer alle til å ta et krafttak i å være mer positiv, ikke slenge med leppa i sosiale medier, oppføre seg, dele med andre, være der for de som trenger det, oppsøke de som er ensomme, sende en melding til de som ikke har mange venner, og høre på metal selvfølgelig. 

Og vi holder en varm hånd over og håp for aktørene i metalmiljøet, booking, scene, medier, band, det er tøffe tider for de fleste.

Jeg takker for 2022, det har vært et turbulent år her også, som intervjuet av og med undertegnende her på siden kunne hinte om, men som i årene før har jeg dessverre vist meg å være for seig og sta. Heavymetal,no fortsetter å være en kanal der band kan promotere seg, og der folk kan diskutere. Det har også blitt mindre fokus på dette, mer på at vår Facebookgruppe er en diskusjonsgruppe som mange vil mene kunne eksistert uten nettsiden. Da har man misforstått. I 2022 er det, også dessverre, ikke mulig å drive en nettside uten å parallellføre det med sosiale medier. På godt og vondt.

Takk til dere som har deltatt i å drive innholdet på siden, Steinar ikke minst. Og dere som dukker opp med innhold som er med på variere og berike med bilder og tekst; Christoffer og Boris, Tarjei i Priestartikkelen, andre enkeltstående freelancere, Harald som webansvarlig!!

Jeg håper alle i Heavymetal.no-systemet har det bra, dere som har nok penger, dere som har lite, dere som sliter med sykdom, dere som sliter psykisk, alle er hjertelig velkommen i sfæren her, selv om det må settes grenser for innhold i gruppa. 

Julestjerne