En uovervinnelig storm (video)

av yngve

Video til tittelkuttet er klar.

***

Nyhet fra 09.08.22:

Storm Invincible 22

Storm debuterer i slutten av august. Moderne metal står på menyen.

Storm@Facebook

Storm, som er frontet av Leo Davadi Sundli, slipper debut-ep 26. august. Ep-en 'Invincible' representeres i denne artikkelen med låten 'Break Yourself'.

"Metalcore fra Norge skal på kartet" leser vi, og det proklameres at denne kommende ep-en er en "...energibombe  med  blytunge  riff, brølende vokal,  knallharde  vendinger og hooks som fester seg ved første lytt."

Storm om tekster og tematikk: " Temaet for denne EPen har på mange måter blitt styrken man både har og får når man møter  motgang. Det å overvinne frykt og ikke la andre stå i veien for det du vil er k anskje hovedtemaet,  også tar de ulike låtene for seg ulike deler ved det! Jeg ville gå hardt ut på debuten min, og denne  Epen er en smakebit på hva som er i vente fremover!"

Inspirasjon hentes fra band som Falling In Reverse, Bring Me The Horizon, Yungblud og Motionless In White. Da vet du ca. hvor Storm er lokalisert. Og det er et bra marked for slikt, det så vi når Tons of Rock gikk av stabelen.  "Storm er med dette en del av den ny metal musikken som appellerer til en hel  generasjon og ikke bare fans av en spesifikk undersjanger."

Og nevnte jeg at Storm/Leo bare er tretten år gammel?