Endolith, singel fra kommende skive

av yngve

Endolith 18Nordlendingene slipper singel 29. juni. Det er via Rob Mules Records det hele skjer.

Bilde, fotograf: ukjent.

'Rex' er låten, som blir å finne på et oktober-planlagt slipp som fortsatt mangler tittel. Siden selskapet ikke slipper smakebiter i forkant må dere vente dessverre, men jeg skal legge ut låten når den er offisiell.

Heavymetal.no har gjort en del på bandet i årenes løp, og det er gledelig å se at de både har kontrakt og slipper ny musikk.

Endolith@Facebook

"Den ekte kongen av alle dyr, Tyrannosaurus Rex, er den perfekte analogien for disse opprørske tider. Endolith fanger dette, og inkorporerer det i rasende blastbeats og vitriolske, sarkastiske tekster.

Rex er første singel fra Endoliths kommende foreløpig navnløse andre album. Låten tar for seg en tenkt situasjon der den mektigste skapningen i sin verden har åpenbare, uoverkommelige svakheter. Låten viser Endolith på sitt mest primale men samtidig storslåtte, med strykere fra NOSO/Arctic Philharmonic, arrangert av Bernt Simen Lund. Låten, produsert og mikset av bandet selv, representerer første steg i en ny retning for bandet, samtidig som om kjerneelementene er de samme."