Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Fair Warning "Sundancer"

av yngve

253310 EmpSelskap: SPV/Playground

Release: 2013

Vokalist Tommy Heart og resten av Fair Warning kom for en tid tilbake med denne skiva, 'Sundancer'. Her går det i aor med overvekt på en litt pompøs hardrock. For å tipse litt om hva disse karene har vært med i før, nevner jeg Zeno, V2 og S.a.d.o., som alle er kjente tyske band.

Det er gull for fansen vil jeg tro, og dere som liker slikt. Jeg er litt midt i mellom når det gjelder dette bandet. Ikke kjenner jeg veldig godt til hva de har gjort, men litt har jeg hørt. Denne skiva er over snittet bra og bør tilfredsstille alle som liker catchy aor med en liten kommersiell gnist.

Det skorter ikke på evner her, for de vet hvordan de skal slå og bende, og de vet hvordan man bygger låter, men det skulle vel bare mangle etter så mange år :). Til info debuterte bandet med sitt selvtitulerte album i 1992.

Fair Warning@Facebook

Dette er for meg nesten definisjonen av kremfylt aor, og gjennom skiva skjer det veldig mye bra. Det skjer såpass jevnt med ting at det er null problem å følge med spillteiden uten å kjede seg.

Sterk melodiøs vokal, kul lyd og en variert instrumentering gjør at dette nok blir spilt igjen - om jeg husker å ikke slenge den i bunken over ferdig opparbeidede promoer selvsagt :)

7/10

Tracklist:

 1. Troubled Love
 2. Keep It In The Dark
 3. Real Love
 4. Hit And Run
 5. Man In The Mirror
 6. Natural High
 7. Jealous Heart
 8. Touch My Soul
 9. Send Me A Dream
 10. Pride
 11. Get Real
 12. How Does It Feel
 13. Living On The Streets
 14. Cool