Fixation, ny singel

av yngve

Fixation 24 Foto Sebastian Ludvigsen

Bilde, fotograf: Sebastian Ludvigsen

Bandet kom med ny singel for et par uker siden. 

Fixation@www

Skive kommer. Tipset kommer fra Morten@Bakke Consulting.

"Fixation er tilbake med en ny låt og annonserer EP, før de inntar scenen på flere internasjonale festivaler i sommer! Bandet som opprinnelig er fra Tønsberg har på kort tid etablert seg som et av de store norske stjerneskuddene. Debutalbumet More Subtle than Death kom i 2023 og det samme året gjennomførte Fixation over 60 konserter internasjonalt. Dette var rett og slett et så imponerende år at de vant Årets Gjennombrudd på Musikkforleggerprisen i 2024."

Ep-en 'Speak in Tongues' kommer til høsten.

Bandet om låten: "Random Acts of Violence er en konseptuell reise som tar lytteren med inn i en historie om en protagonist som føler seg utstøtt fra samfunnet og søker mening og tilhørighet, men ender opp med å finne trøst i en kult. Historien utfolder seg gjennom hele vår kommende EP, og denne singelen markerer begynnelsen på denne fascinerende fortellingen."

"I sommer vil Fixation spille på store festivaler i Europa, som blant annet Tuska i Finland, Summer Breeze Open Air i Tyskland og Masters of Rock i Tjekkia, men dette er ikke noe nytt for det unge bandet. I 2023 gjennomførte de to omfattende Europaturneer med Devin Townsend og Annisokay, i tillegg til å spille på prestisjefylte festivaler som Download UK, Prognosis NL, Eurosonic NL og Rock Imperium ES."