Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Forgery "With These Fists"

av yngve

401333SelskapBattlegod Productions

Release: 03.03.14

Oslobandet har jeg fulgt leeenge.

Nå har det skjedd noen forandringer i besetningen, og det til det bedre. De er fortsatt sinte på mye og mangt, og Anders på gitar/vokal ser fortsatt ut som han skal fly i strupen på hele først rekken med publikummere.

Australske Battlegod har snappet opp Forgery, selskapet som også har Harm under sine vinger. Nå vet jeg ikke veldig mye rundt salgspotensialet til et band som Forgery, men jeg tror ikke Battlegod er et altfor dumt selskap å havne på. Mulig får bandet en tur eller to, kanskje vil de tråkke stier som fører til et greit platesalg, kanskje vil de bygge seg opp en fanskare utenfor Norge? Mulighetene er mange, men Forgery har nok en litt snever metal til å kunne slå ned bredt. Det nærmeste jeg kommer i å forklarebandet er fortsatt thrash, men det er en mørkere og mer aggressiv variant vi hører på With These Fists. En dystrere variant av nyere Annihilator kanskje? 

Det er monotont å høre på i lengden, litt fordi Anders' vokal ikke har voldsomt stort domene å jobbe i, men vokalen kler den apokalyptiske thrashen de formilder.

De riffes og grooves, alt i en hissig innpakning. Jeg må dog innrømme at skiva ikke tålte altfor mange runder før jeg gikk litt lei, men det er et solid produkt som, om den kommer til de rette folkene, kan fikse bandet litt fordeler. Men som jeg var innom, de maler seg litt inn i et hjørne siden de velger bort å variere voldsomt.

Karakteren er nok litt svak, men sekseren er velfortjent.

6/10

Tracklist:

  1. Effigy   
  2. Final Genocide 
  3. Mirror Man 
  4. Mind of Rage 
  5. Shadows of Fear 
  6. Cross to Bear 
  7. Black Mourning 
  8. Fading Thoughts 
  9. Anatomy of Pain

Forgery@Facebook