Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Forgotten Tomb/Whiskey Ritual (GG Allin))

av ruben haug

Gg Allin TributeFull tittel: "A Tribute to GG Allin"

Selskap: Southern Apocalypse Records 

Release: 24.12.11

Tittelen sier vel sitt om denne spliten. Jeg har null forhold til GG Allin, men når man får spørsmål om man vil ha tilsendt en 7" sier man ikke nei bare fordi man ikke har hørt noe av artisten som blir covret. Forgotten Tomb og Whiskey Ritual er fra Italia og er en kompisgjeng med sans for rølperen GG Allin. Banda har spilt inn 6 coverlåter, 3 hver, som her presenteres på en forseggjort 7" + CD. Sjueren inneholder 2 låter av hver og cd`en 3.

Det du får er enkelt og greit 6 låter med punk i metalliserte versjoner. Med null forhold til GG Allin hadde jeg ingen peiling på hva som ventet meg, og etter denne turen har jeg på ingen måte noe behov for å sjekke ham ut. Dette er i mine ører ræl fra ende til annen, bare slitsomt og kjedelig. Tullete rølp og vas. Jeg kan forstå at enkelte finner dette appellerende sammen med en øl eller ti. Selv trenger jeg nok betydelig mer for å kunne hygge meg med dette på ørene.

Groove og driv er det nok av, men når det musikalske er så kjipt og tekstene av type Expose Yourself To Kids" og Drink Fuck And Fight er det ikke mye jeg orker. Når det er sagt spiller de sikkert låtene bra, og det er da skittent nok, men for en som ikke er fan blir dette bare teit.

Sikkert artig for bandene selv å gjøre dette, og for folk som liker GG Allin, selv må jeg nok melde pass.

3/10

Tracklist:

Forgotten Tomb 

  • Expose Yourself to Kids 
  • Gipsy Motherfucker 
  • I Kill Everything I Fuck 

Whiskey Ritual 

  • Die When You Die 
  • Bite It You Scum
  • Bite It You Scum

Whiskey Ritual@Facebook

Forgotten Tomb@Facebook

Southern Apocalypse