191230 Heavymetal No Bannerannonse Kg2019 80x500px

Full Leather Jackets "Forgiveness ..."

av yngve
Full Leather Jackets Jpd(1)

Full tittel: "Forgiveness Sold Out"

Selskap: Red Cat Records

Release: 07.04.17

Italienske Full Leather Jacket burde kanskje ha skiftet navn. For det er ikke veldig bra.

Vi leser i skrivet som fulgte med at de er influert av alt fra hardrock med melodier til speed og thrash, med mange temposkiftninger. Jeg er enig, til en viss grad, men det er ikke så stort sprik at du trenger å ta dekning. 

Full Leather Jackets@Facebook

Greia er at de er italienske, og da forventer jeg ikke det helt store. Mange band herfra er dessverre ikke noe jeg har falt for, men dette slippet har en hel del tøft på seg. Men, jeg oppdaget ikke det før skiva hadde gått to runder, for først var det litt vel stor bredde i låtmaterialet, noe som ikke førte til at jeg helt fikk satt skiva. Etterhvert oppdaget jeg at mange av sporene var veldig bra, og at bandet klarer å balansere.

Noe er typisk Maiden, som The Outcast, som godt kunne ha vært skrevet av engelskmennene på tidlig 90-tall. Denne og Mrs. Revenge er fete saker, mens en låt som Steel Pirates ikke helt nådde opp. 

Murder In The First stakk seg også litt ut, uten å toppe de to andre, men den var såpass uptempo og ok at jeg hiver den på plussiden. Men best av alle var sistelåten, som trekker inn litt melodisk thrash, White Robes. Også denne med klare hint til Maiden.

Et sprik i kvalitet og stil, men fortsatt var dette en skive jeg kom gjennom uten problemer, minus et par ganger hvor jeg ble litt fristet til å trykke på next.

6,5/10

Tracklist

  1. Purple Mud
  2. Son Of The Morning Star
  3. The Outcast
  4. Steel Pirates
  5. Mrs. Revenge
  6. No Way Out
  7. Russian Roulette
  8. Murder In The First
  9. White Robes