Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

Genital Putrefaction "Stworzony Przez Bogów"

av ruben haug

8239 Gp CdjpgSelskap: Gruft Prodüktion/Old Temple

Release: 17.11.12

Hvis polsk dødsmetall var din greie rundt 91-92, husker du kanskje Genital Putrefaction? Da slapp de nemlig tre demoer før de gav seg. Så, i 2009 fant de ut at de skulle kjøre på igjen, og tre år seinere var debuten klar. De holder i  dag til i Berlin og samtlige medlemmer er også å finne i black metal-bandet Nebiros.

Genital Putrefaction@Facebook

De når nok ikke opp til det høyeste sjiktet innen polsk dødsmetall, men jeg syns de hevder livets rett med Stworzony Przez Bogów, såpass tålelig er dette. Ingenting nytt innenfor genren tilbyr de, men ei plate på litt over tre kvarter med tung og suggerende dødsmetall, hvor på sikt trommelyden blir litt irriterende. De trakterer instrumentene sine godt, og flere plasser merker jeg rockefoten i sving, groove er altså tilstede.

Vokalen er som den skal være, kjeller og stygg. Litt black metal er det å høre i noen riff, men stort sett er dette i dødsgata. Brutalt og hardt, akkurat som det skal være. Musikken dems føles egentlig som å bli overkjørt av tunge maskiner, om igjen og om igjen.

Jeg blir ikke stor fan, ei heller slakter jeg. Dette er litt over gjennomsnittlig god dødsmetall som jeg godt kan høre igjen, men tviler på jeg kommer til å dra den fram på nytt med det første.

(Dette var hvordan anmeldelsen låt opprinnelig, og jeg lar det stå så dere veit hvordan inntrykket var etter en 7-8 gjennomlyttinger).

Nå har jeg hørt gjennom den atskillig mer uten egentlig å tenke over det. Og det som da har skjedd er at plata har vokst noe enormt på meg. Trommelyden er ikke lenger irriterende og nå synes det for meg som om plata er smekkfull av fete riff og partier. En artig oppdagelse egentlig, for det skjedde uten at jeg tenkte over det. Det er rett og slett fet dødsmetall. Det som da opprinnelig skulle ende opp rundt 6 blir da til en god

7,5/10

Og dere skal ikke se bort fra at jeg tar fram denne snart igjen :)

Tracklist:

 1. Intro 
 2. Cierpienie 
 3. Powróce 
 4. Stworzony przez bogów 
 5. Smierc 
 6. Okaleczone umysly 
 7. Wyznanie 
 8. Rozkoszne zlo 
 9. Cienie z ciemnosci 
 10. Sabbath 
 11. Nie-wiara 
 12. Deformacja ducha