Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Gigswap, nytt verktøy for band

av yngve

I dag lanseres en tjeneste som fokuserer på å gjøre det lettere for band fiske inn gigs.

Arrangementet på Facebook

Nils Ivar, som vi kjenner godt til her på Heavymetal.no, har hvisket om denne tjenesten i en tid, nå er det klar for lansering. 

"Vi utvikler Gigiswap for å forandre reglene innen booking" står det å lese i presseskrivet. Det følger med en registreringsside for de som vil ta del i dette, å få tilgang til oppdateringer og nyheter, du klikker deg inn HER .

"Gigswap er en helt ny tjeneste og et sosialt medium for band og musikere i hele verden, i alle sjangere."

Imponerende ambisiøst, men går dette kan det fort bli noe stort. 

Gøtta bak forteller videre at de "...tror på at framtiden i musikkindustrien er å sikre seg nettverk", og det er dette Gigswap vil være behjelpelig med. "Denne tjenesten vil hjelpe deg i å få kontakt med band og et publikum i ditt eget land, eller på verdensbasis. Ideen er at du deler ditt publikum med andre band innen sjangeren din. Du kan velge hvor du vil spille en gig, og tilbyr din by i retur."

Hos Gigswap stiller du med en egen profilside, hvor du kan dele musikk, videoer, og best av alt; hvor du vil spille. Er drømmen å stå en scene i Tokyo? Berlin? New York? Eller kanskje en scene i nærområdet? Vårt mål er å hjelpe deg å komme dit.

Gigswap@Facebook

Gigswap 19

Bilde under: Nils Ivar, fotograf: Nils Ivar

Nils Ivar Martila Selfie