Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Glimmerskifer + Husmanskost + Bacon Torpedo (konserter i mai)

av yngve

UnnamedDatoer er 16. (Ålesund), 17. (Kristiansund) og 18. mai (Molde). Pluss at Glimmerskifer kjører egen gig den 20, da er det Ørsta og Norrøna Pub som gjelder. 

Det er Kai i Husmanskost som tipser, tusen takk!

16. mai: " Det er duket for årtusenets heftigste 16. mai når Glimmerskifer og Husmanskost trer inn på den legendariske scenen på Smutthullet Pub.

Arrangementet på Facebook

"Først ut er Glimmerskifer fra kjellermiljøet på Søfteland. Glimmerskifer er kloakkrockens fanebærere, med plenty av blytunge 7-strengs breakdowns med jevnlige innslag av seig stonerrock. Her kan du forvente et velsmurt og tight rockeorkester med stor headbangfaktor.

Sist ut er selveste Husmanskost fra Kristiansund. Husmanskost leverer syylskarp grindcore som har høstet internasjonal oppmerksomhet det siste året halvåret, med blant annet inklusjon på 3 samleskiver, 1 split, flere intervjuer, invites til enda en splitutgivelser, og grindcorefestival i oktober i Danmark med band fra hele Europa. Dette bandet leverer legendariske blastbeats med illsint vokal. Ikke gå glipp av denne smaragden innen crossover grind/crust med internasjonal framtid."

17.mai tar Glimmerskifer og Husmanskost turen til Kristiansund! Nærmere bestemt til Gremium Nomads Mc! Her går det allerede prat om full fest! Det gledes og folk gleder seg!!"

Arrangementet på Facebook

18.mai: " Men vent! Det er mer! Glimmerskifer og Husmanskost spiller også i Molde 18. mai! Denne gangen joiner bandet Bacon Torpedo!

Bandet, som startet i 2016, er fra Ålesund og spiller energisk rock fra 70-tallet. AC/DC, Motörhead & Kiss spilles fortsatt, men nå produseres det også egne crispy Bacon-sanger!"

Arrangementet på Facebook